Een dag van te voren doe je de boodschappen en de eerste voorbereidingen. Op de dag zelf maak je alles af, dekt de tafel en doet de laatste handelingen. De stappen staan op de meest handige volgorde en de recept naam is ook de link naar het recept.
Dag van te voren - 20 minuten (en 40 minuten wachten op de taart die gaar wordt)
Controleer of alle benodigdheden en ingrediΓ«nten in huis zijn.
Sinaasappeltaart - A Hangop maken
Sinaasappeltaart - B Sinaasappeltaart maken
De dag zelf (of ook de dag van te voren, wat je wilt) - 15-20 minuten
Bloemkool roast - A Bloemkool voorgaren
Bloemkool roast - B Cranberries weken
Bietjestoren A | Pickle maken
Bietjestoren B | Vulling maken
Laatste hand - 45 minuten voordat je aan tafel gaat
Dek de tafel, zoek een playlist uit
Bietjestoren C | Vinaigrette maken
Bietjestoren D | Opmaken
Bloemkool roast - C Bloemkool roosteren
Bloemkool roast - D Kikkererwten roosteren
Bloemkool roast - E Tarator maken
Let op. Haal de kikkererwten er op tijd uit en laat op een bakblik afkoelen. Draai de oven uit nadat de bloemkool goed is.
Aan tafel
Na het voorgerecht: Bloemkool roast - F platen
Na het hoofdgerecht: Sinaasappeltaart - C platen