Een dag van te voren doe je de boodschappen en de eerste voorbereidingen. Op de dag zelf maak je alles af, dekt de tafel en doet de laatste handelingen. De stappen staan op de meest handige volgorde en de recept naam is ook de link naar het recept.

Dag van te voren - 20 minuten (en 40 minuten wachten op de taart die gaar wordt)

Controleer of alle benodigdheden en ingrediΓ«nten in huis zijn.

Sinaasappeltaart - A Hangop maken

Sinaasappeltaart - B Sinaasappeltaart maken

De dag zelf (of ook de dag van te voren, wat je wilt) - 15-20 minuten

Bloemkool roast - A Bloemkool voorgaren

Bloemkool roast - B Cranberries weken

Bietjestoren A | Pickle maken

Bietjestoren B | Vulling maken

Laatste hand - 45 minuten voordat je aan tafel gaat

Dek de tafel, zoek een playlist uit

Bietjestoren C | Vinaigrette maken

Bietjestoren D | Opmaken

Bloemkool roast - C Bloemkool roosteren

Bloemkool roast - D Kikkererwten roosteren

Bloemkool roast -  E Tarator maken

Let op. Haal de kikkererwten er op tijd uit en laat op een bakblik afkoelen. Draai de oven uit nadat de bloemkool goed is.

Aan tafel

Na het voorgerecht: Bloemkool roast - F platen

Na het hoofdgerecht: Sinaasappeltaart - C platen

Volg je me al op de socials?