Change inc - een krachtige beweging

Mooie dingen worden niet gecreëerd in een vacuüm en de beste ideeën ontstaan wanneer we samenkomen. Daarom organiseert Change Inc. de Change Business Lunch voor managers uit allerlei sectoren en van diverse bedrijven. En raad eens wie de chef is die de transitielunch mag verzorgen?

Kijk, iemand weet wat een aardpeer is. Het wordt ook wel topinamboer genoemd. Familie van de zonnebloem. En heerlijk met truffel. Foto’s: Change inc.

Sinds een half jaar sta ik geregeld in de 11 meter lange keuken van Yoeri en zijn team. En maak een drie (of stiekem vier) gangen lunch met het mooiste van het seizoen en uit de buurt. Plant-forward natuurlijk. Aardperen, kohlrabi, spuitenstok, truffel en andere mooie producten. Ik laat ze aan tafel zien en proeven. Kijk maar eens mee naar het menu van January 2023.

ImpactnationNL en Change Inc. organiseerden bijvoorbeeld een Change Business Lunch voor zo’n twintig duurzame professionals, die zich actief inzetten om de duurzaamheidstransitie te versnellen. Tijdens de lunch stond de vraag "hoe ziet jouw onderneming er uit in 2050?" centraal en gingen de deelnemers in gesprek over hoe je de duurzaamheidsambities gaat implementeren. Verder kwamen onderwerpen zoals de bedrijfscultuur en focus regelmatig terug.

Jeannete Nijenhuis van Sunware en Niels Mol van PVG sloten de lunch af met twee inspirerende verhalen over hoe zij de duurzaamheidsambities binnen hun bedrijf hebben versneld in samenwerking met Impact Nation. Ook positieve impact maken en aanwezig zijn bij inspirerende evenementen? Kijk op www.change.inc/member voor meer informatie. En wie weet mag ik je dan duurzaam gastronomisch in de watten leggen.

Ook als je geen lid bent van Change Inc kun je mij inschakelen als private-dining-chef. Tijdens het koken en eten van de allerlekkerste plant-based gerechten, leer ik je graag hoe makkelijk het eigenlijk is om de wereld een beetje gezonder te eten.

Previous
Previous

Perfecte patisserie in Paris

Next
Next

Heeft de klassiek Franse keuken nog bestaansrecht?